L’Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression Drying Accelerator
is een föhnspray van L’Oréal Professionel voor krullend, kroes of golvend haar.
Is ontwikkeld om krullen en kroeshaar te föhnen als een professional. Het versnelt het droogproces met 37%, terwijl het verzorgt, doet glanzen en 48 uur beschermt tegen pluizig haar. Daarnaast beschermt de spray tegen hitte tot 230°C. Door de hoge concentratie van plantaardige glycerine, ureum H & hibiscuszaad geeft de spray het haar een langdurige hydratatie en versterkt het de hydrolipidenbarrière. Een formule zonder alcohol met een unieke ringvormige microverstuiver voor een gelijkmatige verdeling van uiterst kleine druppels op krullend en kroezend haar.
Belangrijkste kenmerken:
Voor ieder type krul
Hydrateert krullen en kroeshaar diepgaand
Het haar droogt 37% sneller
Voor pluisvrij en zacht haar
Hittebescherming tot 230°C
Gebruik:
Gebruik de spray voor het föhnen of het laten drogen aan de lucht. Spray ongeveer 20 centimeter van het haar en verdeel voor het beste resultaat.
is een föhnspray van L’Oréal Professionel voor krullend, kroes of golvend haar.
Is ontwikkeld om krullen en kroeshaar te föhnen als een professional. Het versnelt het droogproces met 37%, terwijl het verzorgt, doet glanzen en 48 uur beschermt tegen pluizig haar. Daarnaast beschermt de spray tegen hitte tot 230°C. Door de hoge concentratie van plantaardige glycerine, ureum H & hibiscuszaad geeft de spray het haar een langdurige hydratatie en versterkt het de hydrolipidenbarrière. Een formule zonder alcohol met een unieke ringvormige microverstuiver voor een gelijkmatige verdeling van uiterst kleine druppels op krullend en kroezend haar.
Belangrijkste kenmerken:
Voor ieder type krul
Hydrateert krullen en kroeshaar diepgaand
Het haar droogt 37% sneller
Voor pluisvrij en zacht haar
Hittebescherming tot 230°C
Gebruik:
Gebruik de spray voor het föhnen of het laten drogen aan de lucht. Spray ongeveer 20 centimeter van het haar en verdeel voor het beste resultaat.
Eigenschappen
- 102000167
- L'Oréal
- Leave-in
- Krullen